Droom komt uit voor Antoni Milambo bij Feyenoord

Droom komt uit bij Feyenoord: 'Ga dit later pas beseffen, komt nu nog niet binnen'

23 oktober om 23:45

Antoni Milambo kan zijn geluk niet op na zijn glansrol in het Champions League-treffen met Benfica. De middenvelder van Feyenoord zegt dat zijn droom is uitgekomen.

Met twee goals in Lissabon hielp Milambo Feyenoord aan een zege op Benfica (1-3), terwijl hij ook nog eens uitgeroepen werd tot Man of the Match door de UEFA. Dat voelt nu nog een beetje onwerkelijk voor het opleidingsproduct van Feyenoord. "Nu nog wel, maar ik denk dat ik het later wel ga beseffen. Het komt nu nog niet binnen, nee."

"Ja, dit is een droom. En dan ook nog Man of the Match worden: het is echt een droom die uitkomt", vervolgt een blije Milambo, die geen druk voelt bij Feyenoord. "Zo ben ik, ik ben heel rustig. Met mijn ontwikkeling gaat het goed: ik denk dat ik steeds belangrijker word voor het team. Ik ben steeds meer betrokken in ons spel. Ik vind dat ik mezelf heel goed ontwikkel."

Tot slot wordt het opleidingsproduct van Feyenoord ook gevraagd naar collega-middenvelder Hwang In-beom, die ook een sterke partij speelde tegen Benfica. "Hij is heel belangrijk. Hij zet iedereen echt aan voor en tijdens de wedstrijd. Hij is heel comfortabel aan de bal en weet altijd een medespeler te vinden."