Qarabag hunkert naar duel met Ajax

Qarabag hunkert naar duel met Ajax: 'Als zulke tegenstanders naar Baku komen...'

Vandaag om 15:29

Qarabag kijkt enorm uit naar het Europa League-treffen met Ajax. De elfvoudig landskampioen van Azerbeidzjan spreekt, ongeacht het resultaat, nu al van een succes. 

Gurban Gurbanov, die sinds 2008 hoofdtrainer is van Qarabag, spreekt van een heel belangrijke wedstrijd voor de club en de nationale competitie. "Onze tegenstander is beroemd in het voetbal. Als zulke clubs als Ajax naar Baku komen, is dat een geweldige impuls voor onze ontwikkeling en ons voetbal."

Qarabag heeft enorm veel respect voor Ajax, maar zal op het veld vechten voor wat het waard is. "Wij hebben ook ervaring en we hebben eerder tegen grote clubs gespeeld. We moeten niet terughoudend zijn. We leren er ook weer van als we met zulke tegenstanders de strijd aangaan." 

Qarabag 'erg gemotiveerd'

De ploeg uit Azerbeidzjan verloor de eerste twee wedstrijden in de Europa League van Tottenham Hotspur en het Zweedse Malmö en kan de punten goed gebruiken. Dat beseft ook middenvelder Marko Yankovic. "We zijn heel gemotiveerd en we willen het goed doen. Het mooie aan voetbal is dat ieder resultaat mogelijk is. We hopen natuurlijk op een mooi resultaat voor ons."

Qarabag - Ajax begint donderdag om 18:45 uur. 

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Antony, Ajax, PSV, Feyenoord en Indonesië!