Feyenoord O19 verliest van Benfica O19

Feyenoord O19 geeft slechte voorbeeld en verliest van leeftijdsgenoten Benfica

Vandaag om 13:53

Feyenoord O19 heeft ook het derde Youth League-duel van dit seizoen verloren. In Portugal waren de leeftijdsgenoten van Benfica met 2-0 te sterk. Om 21.00 uur staan de twee hoofdmachten tegenover elkaar in de Champions League.

Ook de eerste twee wedstrijden tegen respectievelijk Bayer Leverkusen (1-2) en Girona (2-0) gingen verloren voor de Feyenoord-talenten. In de openingsfase kregen de Rotterdammers wel twee mogelijkheden op de openingstreffer. Een vrije trap van Ayou Ouarghi werd uit de bovenhoek gehaald, waarna uit de hoekschop die volgde spits Fabiano Rus een mogelijkheid kreeg, maar hij schoot over.

Na ruim een halfuur kwam Feyenoord twee keer goed weg. Na een hoekschop van Benfica raakten de Portugezen in een tijdsbestek zowel de paal als de lat. Vlak voor rust was het alsnog raak voor de thuisploeg. Gonçalo Moreira schoot de bal langs Feyenoord-goalie Ismail Ka: 1-0.

Vroeg in de tweede helft ging het opnieuw fout voor de Rotterdamse talenten. Van ongeveer achttien meter schoot opnieuw Moreira raak en dus stond er een lastige opgave te wachten voor Feyenoord. In het restant van de wedstrijd wist de ploeg van Pascal Bosschaart geen vuist te maken en zodoende gingen de Rotterdammers met 2-0 onderuit.