Vermoedelijke opstelling Feyenoord

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Priske maakt keuze over partner voor Hancko

Vandaag om 07:53
Laatste update: om 08:09

Feyenoord wil de sterke reeks van de laatste weken een vervolg geven tijdens de lastige uitwedstrijd tegen Benfica in de Champions League. Trainer Brian Priske kiest daarbij voor nagenoeg dezelfde opstelling als in het duel met Girona FC, met één wijziging.

Achterin lijkt Priske te kiezen voor Gernot Trauner in plaats van Thomas Beelen. Deze wissel voerde de coach ook al door in de goed verlopen uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (5-1 winst). De Oostenrijker werd weliswaar na 65 minuten gewisseld, maar wierp zich op als de leider van de Rotterdamse defensie. Timon Wellenreuther, Jordan Lotomba, Dávid Hancko en Hugo Bueno zullen Trauner bijstaan in de laatste linie van Feyenoord.

Op het middenveld zijn de namen van Quinten Timber, In-Beom Hwang en Antoni Milambo onomstreden. Laatstgenoemde was tegen Girona belangrijk in de eerste Champions League-zege van dit seizoen. Milambo maakte de 1-2 voor Feyenoord in de met 2-3 gewonnen wedstrijd. Voor de jonge middenvelder was het zijn eerste goal in de Champions League.

In de aanval lijkt Priske ook niet te gaan wisselen. Ayase Ueda en Ibrahim Osman geraken de laatste weken steeds beter in vorm en scoorden allebei tegen Go Ahead Eagles. Zij krijgen het vertrouwen van Priske, samen met Igor Paixão. Het drietal wacht nog op de eerste goal in de Champions League dit seizoen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Lotomba, Trauner, Hancko, Bueno; Milambo, Hwang, Timber; Osman, Ueda, Paixão.

Vermoedelijke opstelling Benfica: Trubin; Bah, Araujo, Otamendi, Carreras; Aursnes, Florentino, Kökcü; Di Maria, Pavlidis, Aktürkoglu.