Bij TOTO wedden op Bakayoko namens PSV tegen PSG in de Champions League

Bakayoko gebrand om zich met PSV tegen echte topclub PSG te laten zien in CL

Vandaag om 12:00

ADVERTORIAL - PSV neemt het dinsdagavond in de Champions League op tegen Paris Saint-Germain. Dat is een club waar de Eindhovenaren in het verleden geregeld contact mee hebben gehad over Xavi Simons, maar ook over Johan Bakayoko. Blik vooruit en speel mee met de mooie quoteringen van TOTO!

PSV mist vijf potentiële basisspelers

PSV zal altijd met vertrouwen afreizen naar Parijs, maar qua blessures zit het ze niet mee. Met Joey Veerman, Jerdy Schouten, Hirving Lozano en Sergiño Dest staat er een hoop kwaliteit met de nodige kwetsuren aan de kant, maar ook Ivan Perisic kan niet spelen omdat hij niet speelgerechtigd is. TOTO hanteert quoteringen van 1.31 voor een overwinning van PSG, 6.00 voor een gelijkspel en 7.75 voor winst van PSV.

Speciale wedstrijd voor Bakayoko

Een kleine twee jaar geleden was Bakayoko dicht bij een overstap naar Paris Saint-Germain, de club waaraan hij in de maanden daarop ook nog veelvuldig werd gelinkt. De Belg sloeg aanbiedingen van bijvoorbeeld Brentford FC in de wind omdat hij alleen naar een absolute topclub wil. Aan Bakayoko om dinsdagavond te laten zien dat hij dat niveau aan kan. TOTO hanteert een quoteringen van 1.88 voor één schot op doel en 3.60 voor één goal of assist van Bakayoko.

Speciale quotering

Naast de reguliere quoteringen, heeft TOTO ook nog een speciale PSV-boost in petto. De quotering voor één kopbal van Luuk de Jong op doel is verhoogd naar 2.75. Deze weddenschap is te spelen voor alle spelers met een account van achttien jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust