De Boer deelt Lang-theorie bij Rondo

De Boer heeft twijfels bij TikTok-post Lang: ''Totale onzin, dit slaat nergens op'

21 oktober om 21:33
Laatste update: 21 oktober om 21:38

Ronald de Boer denkt dat Noa Lang niet expres een stukje van zijn nieuwe liedje in de camera zong, rondom de rust van het treffen tussen AZ en PSV. De voormalig Oranje-international is ervan overtuigd dat Lang zich op TikTok heeft gemeld om de aandacht van zijn opmerkelijke manier van juichen af te houden.

Na het rustsignaal van AZ-PSV was te zien dat Lang wat in de camera zei. Door een TikTok-post van de aanvaller werd duidelijk dat dit gaat om enkele woorden uit zijn nieuwe liedje met Ronnie Flex. Dat moment komt ook in de studio van Rondo ter sprake: De Boer gelooft niet dat Lang zijn nummer bewust promootte. "Dit slaat nergens op. Je kunt dit liedje al in je hoofd hebben, dat zingt hij gewoon even", begint hij.

"Hij maakt er nu gewoon een één-tweetje van. Hij dacht: ik moet erop reageren, hoe kan ik dat nou een beetje verzachten?", doelt De Boer op de ophef die is ontstaan rondom de handgebaren die Lang maakte na zijn goal. "Hij doet nu alsof hij met die clip bezig was, maar dat is gewoon totale onzin."

Youri Mulder snapt überhaupt niet waarom Lang zijn eerste Eredivisie-goal van het seizoen op die manier vierde. "Hij maakt zijn eerste Eredivisie-goal met een normale intikker... Ik zou het sowieso nooit doen, maar om nou gelijk de aandacht op je te vestigen als je één simpele goal maakt, terwijl hij dit seizoen nog weinig gepresteerd heeft: dat lijkt me toch niet zo verstandig." De Boer kan zich daarin vinden. "Ik vind het een geweldige speler, maar hij moet gewoon zijn voeten laten spreken. Dit soort dingen: voor wat?"