Neymar is na ruim jaar weer voetballer: Braziliaan maakt rentree in Saudi-Arabië

Neymar is na ruim jaar weer voetballer: Braziliaan maakt rentree in Saudi-Arabië

21 oktober om 20:43
Laatste update: 21 oktober om 21:09

Neymar mag zich na iets meer dan een jaar en vijf dagen weer voetballer noemen. Maandag maakte de Braziliaanse aanvaller na een zware kruisbandblessure zijn rentree op het veld bij Al Hilal, dat een spectaculaire zege boekte.

Vlak na zijn transfer naar Al Hilal liep Neymar zijn knieblessure op, waardoor hij in totaal 369 dagen moest toekijken. In het treffen met Al Ain in de Aziatische Champions League maakte de creatieveling zijn rentree: hij mocht een kwartier voor tijd invallen bij Al Hilal, dat uiteindelijk met 4-5 wist te winnen. Toen Neymar binnen de lijnen kwam stond het al 3-5 voor Al Hilal.

Tekst gaat door onder Instagram-bericht

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)

Op X laat Neymar weten dat hij maar wat blij is met het feit dat hij weer terug is. 'Ik ben blij dat ik dit weer kan voetballen: de vlinders in mijn buik voor een wedstrijd zijn altijd geweldig. Moge het een gezonde terugkeer worden.'

Voor Neymar staat de teller nu op in totaal zes duels in het shirt van Al Hilal, dat momenteel aan kop gaat in de Saudische competitie. De club heeft tot dusver ook al zijn wedstrijden gewonnen in de Saudi Pro League.