PSV zonder Schouten tegen PSG

PSV bevestigt: Schouten mist Champions League-wedstrijd tegen PSG

Vandaag om 16:52

PSV moet het dinsdag tegen Paris Saint-Germain definitief stellen zonder Jerdy Schouten. Dat maken de Eindhovenaren bekend via de officiële kanalen. De controlerende middenvelder viel zaterdag geblesseerd uit tijdens het duel met AZ (1-2).  

De Telegraaf maakte kort na de wedstrijd tussen AZ en PSV al melding over de blessure van Schouten, die last heeft van zijn hamstring. Nu is dus duidelijk dat het Champions League-duel met PSG te vroeg komt voor de Oranje-international. Hij zal maandag niet afreizen richting de Franse hoofdstad. 

Over de precieze ernst van zijn blessure maakt PSV niks bekend. 'Schouten wordt de komende dagen verder medisch onderzocht', tekenen de Eindhovenaren op. Voor Schouten is het een nieuwe domper. De middenvelder liet eerder deze maand ook al de interlandperiode met Oranje aan zich voorbij gaan wegens fysieke malheur. Tegen AZ maakte hij zijn rentree. 

Bosz zal dus wat moeten puzzelen tegen PSG. Ook Joey Veerman ontbreekt, eveneens vanwege een blessure. De wedstrijd in Parijs, waar geen PSV-supporters aanwezig zullen zijn, begint om 21.00 uur.