Boniface deelt beelden van zwaar ongeluk

Teamgenoot Frimpong betrokken bij heftig verkeersongeval: 'Tijd nog niet gekomen'

Vandaag om 15:35

Victor Boniface is dit weekend betrokken geraakt bij een heftig verkeersongeval. De spits van Bayer Leverkusen deelde via zijn social media een video waarin hij zijn auto en zijn eigen bebloede hand filmt.

Leverkusen won zaterdag in eigen huis van Eintracht Frankfurt, waarna het ongeval met Boniface plaatsvond. Via social media deelt de 23-jarige spits beelden van zijn auto die in elkaar is gereden op een Duitse snelweg. Boniface filmde ook zijn handen die onder het bloed zaten. Of de spits blijvend letsel heeft overgehouden aan het ongeluk is niet bekend. Wel zette Boniface bij de video: 'God heeft besloten dat mijn tijd nog niet is gekomen.'

Boniface heeft al een aantal turbulente weken achter de rug toen hij vast zat op een vliegveld in Libië met de nationale ploeg van Nigeria. Volgens Afrikaanse media vond Libië dat de ploeg slecht werd behandeld in de met 1-0 verloren wedstrijd tegen Nigeria. De regering zou daardoor de vlucht van de Nigerianen hebben omgeleid, waardoor de Nigeriaanse ploeg een halve dag zonder eten en drinken op het vliegveld vastzat.