'Hugo bueno mist mogelijk Benfica'

'Feyenoord vreest voor afwezigheid basisklant tegen Benfica in CL'

Vandaag om 12:53

Feyenoord moet Hugo Bueno mogelijk missen tegen Benfica. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De Spanjaard liep een blessure op in het duel met Go Ahead Eagles.

Bueno wordt dit seizoen door Feyenoord gehuurd van Wolverhampton Wanderers. De Rotterdammers hebben tot nu toe minder gebruik van de Spanjaard kunnen maken dan gehoopt en dat lijkt nog even zo door te gaan. Eerder stond Bueno weken aan de kant met een hielblessure. Nu moest de linksback zich tegen Go Ahead in de rust laten vervangen voor Gijs Smal met een hielblessure.

Die hielblessure zorgt er mogelijk voor dat Bueno niet mee kan doen tegen Benfica in de Champions League. "De komende dagen zullen uitwijzen hoe erg de blessure is", liet Brian Priske al weten op de persconferentie. 'Feyenoord vreest dat Bueno woensdagavond in Lissabon niet inzetbaar is', klinkt het bij het AD.

De kans is groot dat Smal zich bij afwezigheid van Bueno op kan maken voor een basisplaats tegen Benfica. Eerste linksback Quilindschy Hartman is nog altijd geblesseerd.