Reactie Ten Hag na overwinning op Brentford

Ten Hag: 'We konden niets anders doen, zij profiteerden daarvan...'

Vandaag om 19:53

Erik ten Hag is tevreden met het spel van zijn Manchester United tijdens het thuisduel met Brentford (2-1 winst). Vlak voor rust kregen The Red Devils 'een zware tegenslag', maar na rust werd er orde op zaken gesteld door de ploeg van Ten Hag.

"We zijn opnieuw tevreden met ons spel, maar dit keer hebben we ook de wedstrijd gewonnen", begint Ten Hag zijn analyse bij Viaplay. "We hebben voor de wedstrijd gezegd: als je wil winnen, moet je doelpunten maken. We hebben twee briljante doelpunten gemaakt na een zware tegenslag door de tegentreffer vlak voor rust."

Vlak voor rust kreeg Manchester United een tegendoelpunt om de oren uit een corner, nadat Matthijs de Ligt naar de kant moest wegens bloed. "We konden niets anders doen", stelt Ten Hag. "Het bloed was opgedroogd. Waarom moest hij naar de zijkant? Daardoor stonden we met tien man en krijgen we een doelpunt tegen uit een hoekschop. Zij zijn goed in corners en bij ons ontbrak de beste kopper. Zij profiteerden daarvan."

Ten Hag is blij met de reactie van zijn ploeg na rust, want al snel maakte Alejandro Garnacho de gelijkmaker. "Mijn ploeg bleef strijden voor de overwinning van het eerste tot het laatste fluitsignaal. We hebben opnieuw goed spel laten zien op het veld."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Antony, Ajax, PSV, Feyenoord en Indonesië!