Geblesseerde Veerman aandachtig toeschouwer bij amateurwedstrijd Joey Veerman staa

Buitenspel: geblesseerde Veerman enkele uren voor PSV-duel gespot bij amateurclub

Vandaag om 15:56

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Geblesseerde Veerman aandachtig toeschouwer bij amateurwedstrijd
Joey Veerman staat zelf nog enkele weken aan de kant staan met een liesblessure, maar dat weerhoudt de middenvelder van PSV er niet van om op zijn vrije zaterdagmiddag een wedstrijdje te kijken. NH Nieuws heeft de Oranje-international gespot langs de lijn bij de Koninklijke HFC, dat in de Tweede Divisie tegen Rijnsburgse Boys speelde. 

Bij Koninklijke HFC spelen twee bekenden van Veerman met Mitchel Michaelis en Gerry Vlak, met wie hij samenspeelde bij FC Volendam. De twee, die respectievelijk als keeper en middenvelder spelen, stonden negentig minuten lang op het veld. Het werd uiteindelijk 1-1 in Haarlem.

Later op de zaterdag zal Veerman ongetwijfeld kijken naar het treffen tussen AZ en 'zijn' PSV. Dat duel staat om 18.45 uur op het programma in Alkmaar.