Vermoedelijke opstelling PSV tegen AZ

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz schuift door schorsing Dams, sterkhouder terug

Vandaag om 07:19

PSV heeft tegen AZ in ieder geval Peter Bosz op de bank zitten. De oefenmeester moet het wel doen zonder Joey Veerman, die langer geblesseerd is dan verwacht. VoetbalPrimeur helpt de voorwaardelijk geschorste trainer een handje bij het maken van de opstelling.

Walter Benítez begint zoals altijd onder de lat bij PSV. Rick Karsdorp lijkt zich door de schorsing van Matteo Dams op te mogen maken voor zijn eerste basisplaats. Samen met Mauro Júnior, die naar linksback verschuift, flankeert Karsdorp het centrum met Ryan Flamingo en Olivier Boscagli.

Op het middenveld moet Bosz wederom een vervanger kiezen voor Veerman. De verwachting is dat Ismael Saibari die rol gaat vervullen. Samen met de weer herstelde veelbesproken Jerdy Schouten vormt de Marokkaan het meer verdedigende koppel op het middenrif. Guus Til moet met zijn loopacties op tien voor de doelpunten gaan zorgen.

In de voorhoede krijgt Johan Bakayoko weer de kans om zich te herpakken op rechtsbuiten. Dat betekent dat Ivan Perisic op de bank moet beginnen. Malik Tillman moet op links voor de doelpunten en aanvoer gaan zorgen. Samen flankeren zij spits en aanvoerder Luuk de Jong.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Karsdorp, Flamingo, Boscagli, Mauro; Schouten, Saibari, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.