Premier League clubs volgen Charles De Ketelaere

'Premier League-top in de ban van Belgisch international, Arsenal leidt de race'

Vandaag om 18:32

Arsenal is één van de clubs die Charles de Ketelaere volgt, stelt CaughtOffside, dat nauw samen werkt met Fabrizio Romano De Belgisch international maakt momenteel furore bij Atalanta Bergamo, met wie hij afgelopen seizoen de Europa League won.

De aanvallend ingestelde De Ketelaere verliet Club Brugge in 2022 en maakte de overstap naar AC Milan. Het verblijf van Belg in de Italiaanse modestad werd echter geen succes. Na een huurperiode bij Atalanta maakte hij uiteindelijk de definitieve overstap naar de regerend Europa League-winnaar.

Bij Atalanta heeft De Ketelaere zijn vorm weer weten terug te vinden. De Ketelaere kwam tot dusver in alle zeven wedstrijden in de Serie A in actie. In deze wedstrijden kwam de Rode Duivel tot één assist en was hij ook eenmaal trefzeker. Ook stond de aanvaller tijdens de laatste twee interlands van de Rode Duivels aan de aftrap. Hierdoor staat het totale aantal interlands inmiddels op twintig.

Dit alles heeft volgens CaughtOffside geleid tot belangstelling uit de Premier League. De Engelse bron meldt dat Mikel Arteta, de trainer van Arsenal, onder de indruk is van de prestatie van de Rode Duivel. Naast Arsenal zouden ook Manchester City, Newcastle United, Tottenham Hotspur en West Ham United de speler in de gaten houden.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Antony, Ajax, PSV, Feyenoord en Indonesië!