Ten Hag over media

Ten Hag haalt uit naar 'liegende' media: 'Overtuigd dat het plan een succes wordt'

Vandaag om 15:32
Laatste update: om 17:49

Erik ten Hag heeft wederom uitgehaald naar de media in Engeland. Volgens de manager van Manchester United worden er sprookjes verteld en leugens verzonnen. De Haaksbergenaar is er zelf nog altijd van overtuigd dat zijn tijd bij de grootmacht een succes wordt.

In aanloop naar de Premier League-wedstrijd tussen Manchester United en Brentford schoof Ten Hag aan op de persconferentie. De Nederlander begon nog grappend met de woorden 'ik heb jullie gemist', maar al snel ging het er anders aan toe. "Het geluid komt alleen van sommigen van jullie in de media, die verhalen en sprookjes creëren en leugens verspreiden", doelt Ten Hag op de geluiden over een ontslag.

"Journalisten geloofden me niet", gaat Ten Hag verder. "Ik heb de nieuwsberichten gezien." Manchester United bivakkeert momenteel op de veertiende plaats in de Premier League met acht punten. "Natuurlijk zijn we ontevreden over de positie waarin we ons bevinden. Uiteindelijk is het intern rustig en beheerst. We houden ons aan het plan en zijn er van overtuigd dat het een succes zal worden."

The Mancunians nemen het zaterdag op het eigen Old Trafford op tegen Brentford. De wedstrijd begint om 16.00 uur. Bij een overwinning kruipt Ten Hag in ieder geval over de club van Thomas Frank heen. Brentford staat elfde met tien punten.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Antony, Ajax, PSV, Feyenoord en Indonesië!