Goed en slecht nieuws voor Ten Hag: basisklant uitgeschakeld, drietal op weg terug

Goed en slecht nieuws voor Ten Hag: basisklant uitgeschakeld, drietal op weg terug

Vandaag om 09:14

Erik ten Hag heeft wisselend nieuws vanuit de ziekenboeg ontvangen. Kobbie Mainoo is 'enkele weken' uitgeschakeld, wat ook geldt voor Harry Maguire. Daartegenover staat dat Noussiar Mazraoui, Alejandro Garnacho and Amad Diallo weer op het trainingsveld staan.

Mainoo en Maguire liepen allebei een blessure op tegen Aston Villa. Eerstgenoemde moest zich daardoor afmelden bij het Engelse elftal. Inmiddels is de interlandperiode voorbij, maar Mainoo en Maguire zijn nog altijd niet fit: daardoor zal Ten Hag het duo in de komende duels moeten missen. Toch is er ook goed nieuws te melden op Old Trafford: zo is Mazraoui op de weg terug na een preventieve hartoperatie.

Gevreesd werd dat de Marokkaans international ook enkele weken zou moeten toekijken. Ook Garnacho en Diallo, die zich bij hun nationale team af moesten melden wegens respectievelijk knieproblemen en ziekte, trainen weer mee bij United. Het lijkt erop dat die twee in actie kunnen komen tegen Brentford zaterdag. Het is niet duidelijk of Mazraoui dan ook al beschikbaar is.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Antony, Ajax, PSV, Feyenoord en Indonesië!