Kasanwirjo nog niet verzekerd van basisplaats bij Rangers

Feyenoord-huurling duidelijk: 'Ik vind dit niet zo’n opvallende stap, hoor'

Vandaag om 09:53
Laatste update: om 10:54

Neraysho Kasanwirjo vindt zijn tijdelijke overstap naar Rangers 'niet zo opvallend'. De verdediger verliet Feyenoord aan het einde van de transferzomer op huurbasis en maakt het nu goed in Schotland.

In gesprek met Voetbal International wordt Kasanwirjo gevraagd naar zijn move naar Rangers. Voor sommigen kwam die huurtransfer als een verrassing. "Ik vind het niet zo’n opvallende stap, hoor", zo stelt de verdediger, die nog niet verzekerd is van een basisplaats op Ibrox. "Ik wil altijd meer spelen, maar ik heb goede gesprekken met de trainer (Philippe Clement, red.) en ik begrijp zijn keuzes."

"Hij praat veel met me en we begrijpen elkaar", gaat Kasanwirjo verder over Clement. "Ik doe gewoon mijn best, train hard en als ik erin kom, moet ik alles geven. Deze trainer is heel direct en zegt waar het op staat. Dat heb ik nodig. Hij is heel duidelijk in de communicatie en weet precies hoe hij met verschillende type spelers moet omgaan. Ik denk dat dat belangrijk is als trainer."

Voor de camera van VoetbalPrimeur gaf Kasanwirjo al aan dat een terugkeer bij Feyenoord niet uitgesloten is, ondanks dat Rangers een optie tot koop heeft bedongen. "Feyenoord volgend jaar? Wie weet..."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Antony, Ajax, PSV, Feyenoord en Indonesië!