Van der Gijp ziet 'groot talent' voor Curaçao kiezen

Van der Gijp ziet 'groot talent' voor Curaçao kiezen: 'Twintig jaar, beetje vroeg'

16 oktober om 23:36

René van der Gijp denkt dat Livano Comenencia te vroeg voor een interlandloopbaan bij Curaçao heeft gekozen. Het talent van Juventus, dat afkomstig is uit de jeugd van PSV, heeft veel indruk gemaakt op de vaste tafelgast van Vandaag Inside.

Comenencia speelt momenteel in de Serie C met Juventus Next Gen, nadat De Oude Dame een jaar geleden een miljoenenbedrag overmaakte naar PSV voor de jonge middenvelder. In de afgelopen interlandperiode maakte de twintigjarige Bredanaar zijn debuut voor het elftal van Curaçao. Van der Gijp vraagt zich af of dat wel verstandig was. "Zo'n jongen heeft nu dus al gekozen voor Curaçao, twintig jaar... Dat is een beetje vroeg."

"Dick (Advocaat, red.) zei ook dat hij een groot talent is", gaat Van der Gijp verder. Vervolgens doet Johan Derksen ook kort zijn zegje over Comenencia. "Hij is de enige die daar, bij Curaçao, kan voetballen." Van der Gijp: "Juventus heeft vier miljoen betaald hè, voor dat ventje (in werkelijkheid een bedrag van maximaal 2,8 miljoen, red.). En hij speelde in het tweede van PSV."

Beluister de nieuwste Studio Oranje over de wanvertoning van Oranje en verbazingwekkende uitspraken van Koeman!

Lees meer over:

Deel via