Stevens onder de indruk van Dest

'Dest is bezeten en aan het knokken om terug te komen op een nog hoger niveau'

Vandaag om 13:03

Huub Stevens is enorm onder de indruk van de manier waarop Sergiño Dest zich stort op zijn revalidatie. De oud-coach van PSV zag de verdediger laatst in de sportschool en zag hem keihard bezig.

"Toevallig was ik deze week aan het sporten bij Topsupport en zag ik Sergiño Dest bezig. Als je ziet wat hij allemaal doet om sterker terug te komen van zijn kruisbandblessure, dan is dat zeer indrukwekkend", vertelt Stevens tegenover Voetbal International over Dest. "Hij is bezeten en aan het knokken om terug te komen op een nog hoger niveau. Daar gaat PSV de tweede helft van het seizoen van profiteren."

Stevens heeft in ieder geval één grote voorspelling voor de rest van het seizoen. "In de Eredivisie is er op dit moment een top één en dan komen clubs als Feyenoord, Ajax, AZ en FC Twente. Ik zeg dit met alle respect voor die clubs, maar PSV is op dit moment een stuk verder. Er zit zoveel kwaliteit in deze selectie en Peter Bosz heeft zoveel mogelijkheden, dat het voetballend eigenlijk alleen maar beter kan gaan. PSV wordt kampioen."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Feyenoord, Ajax, PSV én de beste Eredivisie-vertrekkers hier!