Seuntjens reageert op typerende wijze op prachtgoal

Seuntjens reageert op typerende wijze op prachtgoal: 'Die van Steijn was mooier'

12 oktober om 23:36

Ralf Seuntjens lijkt niet echt warm of koud te worden van de prachtgoal die hij maakte tegen Telstar. De spits plukte de bal tegen Telstar in één keer uit de lucht, maar de Seun of God vindt de goal die Sem Steijn maakte in De Kuip mooier.

Bij ESPN krijgt Seuntjens de vraag welke treffer mooier was: die van Steijn tegen Feyenoord, die van Luuk de Jong tegen Sparta Rotterdam of die van hemzelf tegen Telstar?  "Ik vond die van Sem Steijn wel mooier. Deze was ook mooi, maar die van hem, met een stuit... Deze komt gewoon uit de lucht", is Seuntjens eerlijk.

De verslaggever van dienst reageert verbaasd en suggereert dat Seuntjens 'het alsof hij een pak melk aan het halen is'. "Dit is ook wel geluk dat je moet hebben, maar ik raak hem fantastisch en dit was wel mijn intentie. Dus wat dat betreft is het ook gewoon kwaliteit", reageert Seuntjens.

Ondanks de goal van Seuntjens kwam De Graafschap tegen Telstar niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Voor Seuntjens was zijn treffer zijn tweede van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie.