Führich ook geblesseerd voor Duitsland - Oranje

Blessuregolf bij Duitsland: Nagelsmann mist nog een speler voor duel met Oranje

Vandaag om 10:10

De Duitse bondscoach Julian Nagelsmann kan in het duel met Oranje geen beroep doen op Chris Führich. De aanvaller raakte in het duel met Bosnië-Herzegovina geblesseerd en het duel met Oranje komt daardoor te vroeg.

In de wedstrijd van vrijdagavond tegen Bosnië-Herzegovina moest Führich naar de kant vanwege een blessure. Na wat onderzoeken is gebleken dat de buitenspeler van VfB Stuttgart niet fit genoeg is om te spelen voor Oranje. De wedstrijd tussen Nederland en Duitsland vindt aanstaande maandag plaats in München. Het is niet bekend of Führich wel bij de ploeg blijft of hij in Stuttgart gaat revalideren.

Voor Nagelsmann is het de volgende klap in een interlandperiode vol blessures. Eerder meldden Kai Havertz, Jamal Musiala, Niclas Füllkrug, Marc-André ter Stegen en Robin Koch zich al af voor de duels met Oranje en Bosnië-Herzegovina. Daar lijkt naast Führich ook Aleksander Pavlovich nog bij te voegen. De middenvelder van Bayern München zit nog wel bij de selectie, maar het duel met Oranje lijkt ook voor hem te vroeg te komen.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Feyenoord, Ajax, PSV én de beste Eredivisie-vertrekkers hier!