Bij TOTO wedden op goals van Lewandowski en Ronaldo tijdens Portugal - Polen

Lewandowski en Ronaldo tegenover elkaar: spitsenmentors zijn scoren niet verleerd

Vandaag om 12:00

ADVERTORIAL - Zaterdagavond staat er een duel tussen Polen en Portugal op de planning in de Nations League. Dat is een wedstrijd tussen twee topspitsen van weleer. TOTO heeft een mooie quotering voor wanneer zowel Cristiano Ronaldo als Robert Lewandowski tot scoren weet te komen.

Respectvolle mentoren in de spitsenwereld

Lewandowski en Ronaldo mogen dan wel respectievelijk 36 en 39 jaar oud zijn, maar het maken van doelpunten zijn ze zeker nog niet verleerd. Met name de fitte Lewandowski is onder Hansi Flick aan zijn tweede jeugd begonnen bij Barcelona. In de elf officiële wedstrijden die de Pool dit seizoen voor de Catalanen speelde, maakte hij al twaalf goals. Ronaldo doet het op zijn beurt met acht goals in negen wedstrijden ook maar weer eens zeker niet verkeerd bij Al-Nassr.

Lewandowski schoof afgelopen week aan tijdens een persmoment, waarin hij met respectvolle woorden voor Ronaldo vooruitblikte op het duel met Portugal. "Ik begrijp maar wat goed wat Cristiano Ronaldo in zijn carrière heeft bereikt. Met zijn cijfers en alles wat hij heeft bereikt heeft hij een enorme stempel gedrukt op de historie van het voetbal."

De quoteringen

TOTO speelt in op het treffen tussen de twee mentoren in de spitsenwereld. De bookmaker heeft een gecombineerde quotering van 5.50 in petto voor een doelpunt van zowel Lewandowski als Ronaldo. Het is niet voor de volle honderd procent zeker dat de Portugees gaat starten. Dan zou de quotering van 3.00 voor een losse goal van Lewandowski ook al interessant kunnen zijn.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust