Bij Unibet gebruik maken van welkomstactie door op doelpunt van Oranje te wedden

Oranje met vertrouwen richting gehavend Duitsland: €10 wordt €50 bij één goal!

Vandaag om 09:00

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal speelt maandag de vierde groepswedstrijd in de Nations League. Dat doet Oranje net als een maand geleden tegen Duitsland. Pak bij bookmaker Unibet €50 aan Free Bets wanneer je €10 inzet op bijvoorbeeld een goal van Nederland!

Zo werkt de actie van Unibet

- Ga naar de website van Unibet via een van de links in dit artikel
- Maak een nieuw account aan en selecteer de promotie 'wed €10 en ontvang €50 aan Free Bets'
- Ga naar de wedstrijd Duitsland - Nederland
- Plaats een weddenschap op deze wedstrijd

De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Zet €10 in op Duitsland - Nederland, bijvoorbeeld op een goal van Oranje en ontvang €50 aan Free Bets!

Klik hier om de welkomstactie bij Unibet te spelen! 

Oranje met vertrouwen naar Duitsland

Een maand geleden stond Oranje al tegenover Duitsland in de Johan Cruijff Arena. In die wedstrijd voetbalden de mannen van Ronald Koeman vrij gemakkelijk en was het zelfs al binnen de minuut raak. In de wedstrijd vielen uiteindelijk veel goals en het eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Nederland moet het doen zonder spelers als Frenkie de Jong, Teun Koopmeiners, Jurriën Timber en Jerdy Schouten, maar ook bij Duitsland hebben ze flink wat last van blessures. Onder meer Jamal Musiala, Kai Havertz en Niclas Füllkrug zijn niet van de partij. Julian Nagelsmann kan naast dit gevreesde trio ook niet beschikken over nog vier spelers, wat de kans op een resultaat misschien nog wel wat groter maakt voor Oranje. De quotering van 1.36 illustreert dat de kans groot wordt ingeschat dat Nederland een doelpunt maakt.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust