Tadic zoekt contact met Salah-Eddine na weerzien tegen Twente

Tadic zoekt contact met oude bekende van Ajax na duel met Twente: 'Waardeer ik'

Vandaag om 18:49
Laatste update: om 18:53

Dusan Tadic heeft na het Europa League-treffen tussen FC Twente en Fenerbahçe contact gezocht met Anass Salah-Eddine. De linksback van de Tukkers ontving complimenten van de Servische routinier, die hij nog kent van hun tijd bij Ajax.

Bij het duel tussen Twente en Fenerbahçe zag Salah-Eddine Tadic weer. De voormalig captain van Ajax was niet zijn directe tegenstander, maar de twee kwamen elkaar wel tegen op het veld. "Dusan is zo’n goeie speler en lastige tegenstander, dat hebben we gisteren (afgelopen donderdag, red.) weer gezien. Ik kan wel waarderen hoe hij alles doet om er het maximale uit te halen. Uit een wedstrijd, ook uit zijn carrière."

"Hij lééft voor zijn sport. Maar hij is ook gewoon een heel fijne gast. Vandaag stuurde hij me nog een appje: Goed gespeeld gisteren, je bent goed bezig, ga zo door. Dat waardeer ik enorm", vervolgt Salah-Eddine, die vindt dat hij meer had kunnen doen om Tadic van het scoren af te maken. De routinier bepaalde de einduitslag op 1-1. "Ik had met Dusan mee kunnen lopen, al was het moeilijk omdat die bal opeens vanuit het middenveld kwam."

"Ik had Max (Bruns, red.) ook kunnen coachen, dat er een man in zijn rug stond. We hebben als team naar die goal gekeken en we moeten daarvan leren. Maar een persoonlijke fout zou ik het niet noemen. Die pass van Amrabat was gewoon ongekend. Een bal die je dit seizoen misschien niet meer gaat zien, zo perfect", besluit Salah-Eddine.