'Ten Hag blijft bij United'

'Manchester United neemt voorlopige beslissing over toekomst van Ten Hag'

Vandaag om 14:31

De kans is groot dat Erik ten Hag de manager van Manchester United blijft. Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde Sam C. De Nederlander is zich ervan bewust dat de Engelse grootmacht beter moet presteren onder zijn leiding. 

De positie van Ten Hag staat dit seizoen, net als vorig seizoen, hevig onder druk. Manchester United wist enkel van Fulham en Southampton te winnen in de Premier League dit seizoen. De Haaksbergenaar wacht al vijf duels op een zege. Ondertussen worden de geluiden over een ontslag steeds groter, maar niets blijkt volgens Sam C. minder waar.

De journalist, die het afgelopen zomer meermaals bij het juiste eind had als het ging om nieuws rondom Man United, meldt dat het aanblijven van Ten Hag hoogstwaarschijnlijk is. Ten Hag zou zich ervan bewust zijn dat The Mancunians momenteel niet naar behoren presteren. Bronnen dicht bij de oud-trainer van Ajax denken dat de manager het tij nog kan keren.

Ondertussen wordt Manchester United gelinkt aan Thomas Tuchel en Gareth Southgate als eventuele opvolgers. Ook Ruud van Nistelrooy zou een van de kandidaten zijn. De verwachting is echter dus dat Ten Hag 19 oktober tegen Brentford 'gewoon' op de bank zit bij United. 

Beluister de nieuwste Studio Oranje over de spitsenkwestie, 'wereldklasse' op het middenveld, Memphis Depay en alles in aanloop naar de Nations League-duels!