Eerste geluiden zijn positief voor Ten Hag na cruciale meeting United

Voor Ten Hag cruciale United-meeting afgelopen: 'Niks gehoord over een ontslag'

Vandaag om 18:45

Na de meeting van de Manchester United-leiding klinken er nog geen geluiden over een ontslag van Erik ten Hag. Dat beweert Sky Sports-verslaggever Kaveh Solhekol, die dinsdag aanwezig was bij het hoofdkwartier van INEOS.

Dinsdag ging de clubleiding van Manchester United in het hoofdkwartier van eigenaar INEOS om de tafel, om een maandelijks overleg te beleggen. Deze keer stond de toekomst van Ten Hag volgens Engelse media echter ook op het programma om te bespreken. Inmiddels is het overleg afgelopen, maar klinken er nog geen geluiden over een ontslag van Ten Hag. "Ja, op dit moment is hij nog de manager van Manchester United", zo zegt Solhekol, die afgereisd is naar het hoofdkwartier van INEOS, waar de meeting heeft plaatsgevonden.

"We hebben niks gehoord over een eventuele keuze om van manager te wisselen", vervolgt Solhekol. "Gezegd moet wel worden dat de meeting erg lang was: hij begon vanmorgen en is pas net afgelopen. Het is ook belangrijk om te benoemen dat dit een meeting naar routine was voor Manchester United: het bestuur doet dit elke maand. Maar iets wat normaal ook besproken is en vandaag zeker, zijn de prestaties van het eerste team. De leiding van United wil uitdiepen wat er precies fout gaat."

De verslaggever van Sky Sports herhaalt tot slot dat hij (nog) niks weet van een exit van Ten Hag. "Naar aanleiding van deze meeting klinken er nog geen geluiden dat is besloten om afscheid te nemen van Ten Hag."