Waar wordt Duitsland - Nederland in de Nations League uitgezonden?

Waar, wanneer en hoe laat wordt Duitsland - Nederland uitgezonden?

Vandaag om 09:00

Op maandag 14 oktober gaat Nederland op bezoek bij Duitsland in het kader van de Nations League. Beide landen zijn goed begonnen aan de nieuwe campagne en zullen dit voort willen zetten in het onderlinge duel. Waar wordt dit duel uitgezonden?

Het Nederlands elftal van bondscoach Ronald Koeman is prima begonnen aan de Nations League. In het eerste duel werd er een overtuigende 5-2 zege geboekt op Bosnië en Herzegovina, terwijl het tweede duel met Duitsland eindigde in een 2-2 gelijkspel. Oranje zal deze ongeslagen status willen behouden op bezoek bij de oosterburen.

Ook Duitsland is nog ongeslagen na twee duels. Waar het tweede duel met Nederland werd gelijkgespeeld, wisten de Duitsers wel simpel af te rekenen met Hongarije: 5-0. Beide landen zullen maandagavond voor de tweede keer tegenover elkaar staan in deze Nations League-campagne.

Waar wordt Duitsland - Nederland uitgezonden?

De wedstrijd tussen Duitsland en Nederland wordt live uitgezonden op NPO 3. Het duel wordt om 20.45 uur afgetrapt in de Allianz Arena in München. De uitzending begint om 20.20 uur met een voorbeschouwing.