Waar wordt Hongarije - Nederland in de Nations League uitgezonden?

Waar, wanneer en hoe laat wordt Hongarije - Nederland uitgezonden?

Vandaag om 12:00

Vrijdagavond neemt Nederland het in de Nations League op tegen Hongarije. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman is nog ongeslagen en hoopt deze reeks voort te zetten in Hongarije. Waar is deze wedstrijd live te zien?

Het Nederlands elftal heeft vooralsnog geen duel verloren in de Nations League. In de vorige wedstrijd speelde Oranje met 2-2 gelijk tegen Duitsland in de Johan Cruijff ArenA, terwijl daarvoor een overtuigende 5-2 zege werd geboekt op Bosnië en Herzegovina. Door deze twee resultaten staat Nederland er goed voor in de groep en tegen Hongarije kan een nieuwe stap gezet worden richting de volgende ronde.

De Hongaren hebben het lastiger in de groep met één punt uit de eerste twee duels. In de eerste wedstrijd tegen Duitsland gingen ze met harde cijfers onderuit: 2-0. Ook in eigen land tegen Bosnië en Herzegovina werd er geen overwinning geboekt, want dat duel eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Waar wordt Hongarije - Nederland live uitgezonden?

De wedstrijd tussen Hongarije en Nederland wordt live uitgezonden op NPO 3. Het duel begint om 20.45 uur in de Puskás Aréna in Boedapest. De uitzending begint om 20.20 uur met een voorbeschouwing.