Brands tevreden over jaarcijfers PSV

Brands reageert op 'positieve' jaarcijfers PSV: 'Dat is een beetje onze zorg'

Vandaag om 07:51
Laatste update: om 09:47

Algemeen directeur Marcel Brands is tevreden over de jaarcijfers van PSV. Over het afgelopen seizoen hebben de Eindhovenaren bijna 10 miljoen euro winst geboekt en het eigen vermogen is gestegen naar meer dan 40 miljoen euro.

"Het is een positief jaar geweest", stelt Brands in gesprek met ESPN. "Met goede sportieve prestaties, dat is het belangrijkste, en een mooi financieel resultaat. Toen ik twee jaar geleden begon, was één van de doelstellingen om de tik van corona te herstellen. Dat is een jaar eerder gelukt dan gepland. Dit jaar overschrijden we de 150 miljoen euro."

Ondanks de positieve jaarcijfers vraagt Brands zich één ding nadrukkelijk af. Zit er nog rek in bij PSV? "Dat is ook een beetje onze zorg", antwoordt hij. "Het stadion zit vol. We kijken of we het stadion verder uit kunnen breiden. Dat zou een mooie bron zijn om de inkomsten verder te vergroten. Daar zijn we heel nadrukkelijk mee bezig."

Ten slotte gaat Brands in op de plannen voor de komende winter. "Er is geen noodzaak om in de winterstop spelers verkopen, buiten Hirving Lozano die al voor San Diego heeft gekozen."