Liverpool verlengt met Quansah

Liverpool-verdediger prijst Slot bij openbreken en verlengen van contract

Vandaag om 19:20
Laatste update: om 21:05

Jarell Quansah heeft zijn contract bij Liverpool verlengd. De talentvolle verdediger (21) ligt nu tot medio 2030 vast bij de club van manager Arne Slot. 

Quansah had bij Liverpool nog een verbintenis lopen tot de zomer van 2027. Die is nu dus opengebroken en verlengd. "Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn op dit moment", vertelt hij in gesprek met eigen kanalen. 

De aanwezigheid van Slot, die met Liverpool momenteel koploper van de Premier League is, heeft ook een rol gespeeld. "Ik denk dat de manier waarop de nieuwe manager is binnengekomen en zijn manier van coachen daar zeker een grote rol in heeft gespeeld. Ik denk dat dit de beste club ter wereld is voor mij om me te ontwikkelen, en om een betere speler te worden."

Een basisplaats heeft Quansah nog niet. Virgil van Dijk, en ook anderen, staan op dit moment voor hem in de pikorde. "Ik denk dat de spelers om mij heen, met wie ik hard wil werken een waar ik naar wil luisteren, momenteel de beste zijn op deze positie." Quansah kwam dit seizoen twee keer in actie onder Slot, die op 20 oktober weer aan de slag mag met Liverpool. Dan is Chelsea de tegenstander. 

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Ajax, PSV, Ten Hag, Slot en meer!