Richards en Shearer over Liverpool en Arne Slot

Slot geprezen bij Match of the Day: 'Eigenlijk heel bijzonder wat hij doet'

Vandaag om 12:54
Laatste update: om 13:29

Micah Richards en Alan Shearer hebben zich uitgelaten over de start van Arne Slot bij Liverpool. Waar eerstgenoemde een groot verschil ziet tussen het Liverpool van Slot en voorganger Jürgen Klopp, stelt Shearer dat Liverpool 'absoluut' een titelkandidaat is. Gary Neville zei eerder deze week nog dat Arsenal en Manchester City 'mijlenver' voorlopen op The Reds.

"Liverpool ziet er goed uit, maar op een andere manier dan onder Klopp. Ze bouwen langzamer op nu, maar ze doen het goed. Ze spelen de komende twee Premier League-wedstrijden tegen Chelsea en Arsenal, dat is wanneer we ze écht kunnen beoordelen", stelt oud-Manchester City-verdediger Richards in het programma Match of The Day.

Shearer is het deels eens met zijn collega. "Hij is heel goed begonnen. Het is eigenlijk ook heel bijzonder wat hij doet, als je weet hoeveel geweldige managers Liverpool in het verleden heeft gehad."

Toch denkt de voormalig spits dat Liverpool ook nu al als een 'serieuze titelkandidaat' gezien kan worden. "Ik denk zeker dat ze de titel kunnen winnen, absoluut. We hebben in de eerste paar wedstrijden al genoeg gezien om te zeggen dat ze ook in het vervolg van de competitie sterk zullen zijn."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)