PSV blijft in Nederland tijdens winterstop

PSV gooit het over andere boeg en bereidt zich in Nederland voor op 2025

Vandaag om 10:26

PSV belegt deze winter geen trainingskamp in het buitenland. De Eredivisie-kampioen kiest ervoor om zich in eigen land voor te bereiden op de tweede seizoenshelft, meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV gooit het daarmee over een andere boeg. Vorig jaar trok de selectie van Peter Bosz tijdens de winterstop nog naar het Spaanse Estepona. Het is een bewuste keuze om dit jaar geen verre trip te maken, weet het ED. PSV speelt op 22 december zijn laatste wedstrijd van dit kalenderjaar, thuis tegen Feyenoord. Drie weken later, op 11 januari 2025, wordt de competitie alweer hervat met een thuisduel met AZ.

De Eindhovenaren kunnen de borst meteen natmaken in het nieuwe jaar. Naast de Eredivisie worden onder meer de laatste groepswedstrijden in de Champions League gespeeld, tegen Rode Ster Belgrado (21 januari) en Liverpool (29 januari). Verder staan onder meer de achtste finales van de KNVB Beker op het programma. Om zich optimaal voor te bereiden speelt PSV vermoedelijk nog wel een oefenduel in de winter.