Vrees voor einde van Zerrouki bij Feyenoord

Studio Voetbal vreest voor Hwang-concurrent: 'Dit is een beetje het einde, toch?'

6 oktober om 23:58

Ramiz Zerrouki dreigt het kind van de rekening te worden bij Feyenoord, verwachten Pierre van Hooijdonk en Arno Vermeulen. De controlerende middenvelder heeft er met In-Beom Hwang een concurrent bij die momenteel simpelweg beter is, wordt geconcludeerd.  

Hwang maakt indruk sinds zijn komst naar Feyenoord. Ook tegen FC Twente (2-1) was hij weer goed, én belangrijk met een goal. Guus Hiddink, voormalig bondscoach van Zuid-Korea, waar Hwang geboren is, is onder de indruk. "Ik ken deze jongen niet, maar hij heeft al wat ervaring in Europa. Ik vind het positief dat hij zich opwerpt als leider. Ik heb met Koreanen gewerkt, het zijn normaal heel bescheiden jongens. Maar ik zag hem een paar keer met zijn handen wijzen naar ploeggenoten."

"Het is prachtig dat deze speler, die tegen Bayer Leverkusen voor het eerst in de basis stond, in twee of drie wedstrijden de spelverdeler van Feyenoord is geworden", vult Van Hooijdonk aan. De voormalig spits ziet dat hij het spel nu al naar zich toetrekt. "Iedereen levert alle ballen bij hem in. Samen met Timber is hij een beetje de kapitein op het schip."

Vervolgens komt Zerrouki aan bod. "Dit is een beetje het einde van Zerrouki, toch?", vraagt Vermeulen zich af. "Die viel in en was een paar keer ongelukkig. Ze hebben Zerrouki gehaald voor zeven miljoen, Ivanusec voor een soortgelijk bedrag, Ueda voor 8,5 miljoen. Ik denk dat je op geen van die drie spelers nog winst maakt", voorspelt Van Hooijdonk. 

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Ajax, PSV, Ten Hag, Slot en meer!