Wedstrijdverslagen PSG en Atlético Madrid

Sociedad dompelt Simeone en Atlético laat in rouw, PSG raakt koppositie kwijt

6 oktober om 23:00
Laatste update: 6 oktober om 23:07

Paris Saint-Germain heeft zondagavond averij opgelopen. De Franse kampioen kwam tegen OGC Nice niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Daardoor is het de koppositie kwijt aan AS Monac. Diezelfde 1-1 uitslag stond na negentig minuten spelen ook op het scorebord in San Sebastián, waar Real Sociedad en Atlético Madrid de punten deelden.

OGC Nice - PSG
Bij PSG was er een basisplaats voor Ousmane Dembélé. Hij is weer in genade aangenomen door trainer Luis Enrique, met wie hij even in de clinch lag. De vleugelaanvaller kon niet voorkomen dat Nice, middenmoter in Ligue 1, voor rust op voorsprong kwam. Ali Al-Abdi scoorde. Na rust kon Dembélé wel het verschil maken. Dat resulteerde in een assist op Nuno Mendes, maar een tweede treffer zat er voor PSG niet meer in.

Real Sociedad - Atlético Madrid
Atlético begon werkelijk fenomenaal aan de wedstrijd. Al na één minuut spelen lag de bal in het net. De afgelopen zomer van Manchester City overgekomen Julian Julián maakte de goal. Heel lang leken de bezoekers uit Madrid op een overwinning af te stevenen, maar daar stak Sociedad vlak voor tijd toch nog een stokje voor. Luka Sucic dompelde Diego Simeone in rouw: 1-1.