Kritiek vanuit Twente op Tadic

Ergernis vanuit Twente: 'Tadic is Tadic: dat hij dan weer gaat rollen...'

Vandaag om 17:09

Max Bruns is geen groot fan van het spel van Dusan Tadic. De twee stonden afgelopen donderdag in de Europa League tegenover elkaar tijdens FC Twente – Fenerbahçe (1-1). Bruns stoorde zich zo nu en dan aan het spel van de Turken in de Grolsch Veste, vertelt hij tegen Voetbal International.

"Tadic is Tadic. Dat hij dan weer gaat rollen, dat is een beetje zijn spel", begint Bruns over de duels met de Serviër. "Af en toe heb ik me wel gestoord aan het spel van Fenerbahçe. Dat je er eentje lichtjes blokt, en dat diegene dan weer gaat liggen alsof hij een klap heeft gekregen. Dat is niet mijn spel", vervolgt de 21-jarige verdediger.

Een week eerder was Manchester United-spits en landgenoot Joshua Zirkzee de directe tegenstander van Bruns. "Het maakt mij niet uit wie de tegenstander is. Ik kijk niet naar namen, je moet gewoon duels winnen", reageert hij nuchter.

"We hebben vorige week laten zien dat we ook tegen Manchester United goed kunnen voetballen en een resultaat kunnen weghalen. Dat geldt tegen elke tegenstander", aldus Bruns.