Van Dijk niet opgelucht na overwinning

Wéér geen tegendoelpunt voor Van Dijk en co.: 'Zit daar nog steeds een beetje mee'

Vandaag om 16:19

Virgil van Dijk is trots op zijn team na de 0-1 overwinning van Liverpool op bezoek bij Crystal Palace. De aanvoerder merkte dat het een lastige wedstrijd was, zoals bijna altijd op Selhurst Park. Toch liep het wederom goed af voor Van Dijk en zijn team.

Na de 0-1 overwinning heerst er geen gevoel van opluchting bij Van Dijk. "We verliezen de bal te snel en we zetten niet goed druk", begint de aanvoerder bij Viaplay. Volgens Van Dijk is de uitwedstrijd tegen Crystal Palace nooit zomaar gewonnen. "De keren die ik hier heb gespeeld waren altijd lastig. Op de één of andere manier loopt het altijd goed af."

Van Dijk is trots op zijn ploeg na een overvolle week. "Dat je hier de nul houdt en de drie punten meeneemt na een zware periode met heel veel wedstrijden en reizen is heel positief." Liverpool incasseerde dit Premier League-seizoen slechts twee tegendoelpunten in zeven wedstrijden, al had dat er één moeten zijn volgens Van Dijk. "Dat tegendoelpunt tegen Wolverhampton Wanderers… Daar zit ik nog steeds een beetje mee", besluit hij.