Praat mee op VP: PSV - Sparta Rotterdam

Praat mee op VP: PSV - Sparta Rotterdam

Vandaag om 19:00
Laatste update: om 21:13

PSV neemt het na het Champions League-treffen met Sporting in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. Het duel vangt aan om 20:00 uur, volg de wedstrijd hieronder in de live-omgeving van VoetbalPrimeur en praat mee!

De regerend kampioen van de Eredivisie is met 21 punten uit zeven wedstrijden vlekkeloos gestart aan het nieuwe seizoen. Thuis tegen nummer acht Sparta hoopt PSV de perfecte start een goed vervolg te geven. Peter Bosz moet het doen zonder de geblesseerde Joey Veerman en Jerdy Schouten. De trainer heeft gekozen voor een middenveld met Mauro Jr., Guus Til en Ismael Saibari. Opvallend is dat Johan Bakayoko vanavond op de bank begint in Eindhoven, Bosz geeft de voorkeur aan Ivan Perisic.

Opstelling PSV: Benitez; Ledezma, Flamingo, Boscagli, Dams; Mauro Jr., Til, Saibari; Perisic, De Jong, Tillman.

Sparta heeft dit seizoen pas één keer verloren en staat op een keurige achtste plaats in de Eredivisie. De laatste twee uitwedstrijden wonnen de Rotterdammers, die buitenshuis sowieso nog niet verloren. Sparta-trainer Jeroen Rijsdijk hoopt te stunten in Eindhoven, waar het vorig seizoen 4-2 werd voor PSV.