Danjuma over Feyenoord en Girona

Complimenten uit Spanje: 'Alle credits aan Feyenoord, als je hier komt...'

2 oktober om 23:48

Arnaut Danjuma heeft mooie woorden over voor Feyenoord. De aanvaller van Girona FC kon woensdagavond niet voorkomen dat zijn ploeg met lege handen achterbleef tegen de Rotterdammers (2-3).

"Alle credits aan Feyenoord", zegt Danjuma na afloop tegen Ziggo Sport. "Als je hier komt, lijkt het misschien makkelijker dan het is. Ze hebben het goed gedaan. Ze hebben drie goals gemaakt en het ons heel lastig gemaakt. Ze hebben ons ervan weerhouden om meer dan twee goals te maken. Dus, alle credits aan Feyenoord."

Danjuma begon op de bank. Door een blessure bij Viktor Tsygankov kwam hij na een halfuur binnen de lijnen. "Dat was onverwacht", zegt de aanvaller. "Je staat in theorie altijd klaar, maar het gebeurt niet vaak dat je er zo snel in komt. Dus dan komt het altijd als een verrassing." Met een assist op Donny van de Beek was Danjuma belangrijk bij de 2-2. "Ik denk dat ik goed ben ingevallen. Donny staat altijd op het juiste moment op de juiste plek."

Girona is na twee Champions League-duels nog puntloos. Twee weken terug werd er met 1-0 verloren van Paris Saint-Germain.