Feyenoord moet middenmoter Girona omverblazen voor eerste punten in Europa

Feyenoord moet middenmoter Girona omverblazen voor eerste punten in Europa

Vandaag om 16:15

ADVERTORIAL - Feyenoord treft woensdagavond een uit vorm verkerend Girona en de Spaanse club kan de perfecte tegenstander worden voor de eerste Champions League-punten van het seizoen. De Rotterdammers kunnen een Europese zege onder Brian Priske goed gebruiken en TOTO staat klaar met de Lekker Man-special

Snelle goal kan duel beslissen

Waar Girona het vorig seizoen nog lang spannend maakte voor Real Madrid, FC Barcelona en Atlético Madrid, is het dit seizoen minder indrukwekkend wat de Spaanse club laat zien. Met een twaalfde plek en slechts twee zeges in La Liga moeten de prestaties van de vorige jaargang even worden vergeten. Het zal zeker in de 'koppies' van de spelers zitten dat het een stuk minder gaat en daar kan Feyenoord van profiteren.

Feyenoord staat erom bekend om uit de startblokken te schieten en ook tegen Bayer Leverkusen begonnen de Rotterdammers goed. Het was ietwat ongelukkig dat Die Werkself zo goed met de kansen omgingen, maar Feyenoord mocht lange tijd meevoetballen en treft nu een opponent die toch een maatje minder is. Met spelers als Igor Paixão en Quinten Timber is een stuk creativiteit en gevaar nooit ver weg.  

TOTO pakt uit met de Lekker Man-special. Maakt Feyenoord de eerste goal op bezoek bij Girona? Dan pak je een verhoogde quotering van 2.75! Normaliter ligt deze quotering rond de 2.25. De LMS is beschikbaar voor alle spelers en kent een maximale inleg van €20. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust