Ten Hag bijt van zich af

Ten Hag bijt van zich af: 'In mijn carrière bewezen dat ik altijd zal winnen'

Vandaag om 12:31

Erik ten Hag is ervan overtuigd dat hij Manchester United weer op de rit kan krijgen en het seizoen tot een succes kan brengen. Ondanks de matige start, heeft Ten Hag er het volste vertrouwen in dat zijn ploeg opnieuw een prijs kan pakken.

Vanuit de Engelse media krijgt Ten Hag de laatste weken enorm veel kritiek na enkele mindere resultaten. Toch maakt de Tukker zich geen zorgen om zijn baan in Engeland. "Ik denk er niet over na, daar ben ik niet bang voor", begint hij in een interview met Sky Sports. "We hebben deze zomer samen voor de strategie gekozen om jonge spelers binnen te halen en zitten in een overgangsperiode. Dat weten we allemaal."

Ondanks de overgangsperiode, denkt Ten Hag dat hij United, na het winnen van de League Cup en de FA Cup, opnieuw naar een prijs kan leiden. "Ondertussen moet je wel blijven winnen en ik denk dat we dat de afgelopen twee jaar hebben bewezen. En ik heb in mijn carrière bewezen dat ik altijd zal winnen. De laatste zes jaar heb ik acht trofeeën binnengehaald", vervolgt hij.

De mindere resultaten baren Ten Hag weinig zorgen. "Niets is gemakkelijk, maar ik hoef me hier ook niet druk om te maken. Ik maak het namelijk zo vaak mee met mijn teams gedurende seizoenen, dat je met die problemen te maken krijgt. Wij kunnen die oplossen. Natuurlijk ben ik erg ongeduldig. Ik haat verliezen. Maar ik heb er vertrouwen in dat we zullen verbeteren", besluit de manager.