Van Hooijdonk ziet 'stukje onrust' bij Feyenoord voor CL-clash

'Stukje onrust' bij Feyenoord voor Champions League-clash: 'Weinig vertrouwen'

Vandaag om 18:14

Pierre van Hooijdonk loopt daags voor het Champions League-duel van Feyenoord met Girona FC nog niet over van het vertrouwen. Een aanknopingspunt voor de Rotterdammers is de moeizame seizoenstart van de Spaanse club, aldus de oud-international.

Twee weken na de kansloze nederlaag tegen Bayer Leverkusen (0-4) zal Feyenoord zich willen revancheren in de Champions League, op bezoek bij Girona. "Veel vertrouwen heb ik er niet in, maar ik moet zeggen: de tegenstander van Feyenoord heeft ook niet de beste resultaten gehaald", analyseert Van Hooijdonk bij Ziggo Sport.

Pi-Air stelt voorzichtig vast dat het woensdagavond misschien wel moet gebeuren voor Feyenoord. "Als je gaat rekenen en gaat kijken waar Feyenoord de punten kan halen, dat zou dat best hier (in Estadi Montilivi, red.) eens kunnen zijn." Girona beleeft immers - net als Feyenoord - niet de allerbeste seizoenstart. "Het lijkt op wat er bij Feyenoord is gebeurd. Ook zij zijn een aantal sleutelspelers kwijtgeraakt."

Het spel van Feyenoord onder trainer Brian Priske heeft van Hooijdonk nog niet kunnen overtuigen. "Ik heb in de competitie nog niet echt signalen gezien dat ik denk: nou, het gaat beter. Natuurlijk zitten er periodes bij dat het prima is om naar te kijken, maar het gewenste resultaat blijft vooralsnog uit. Dat zorgt voor een stukje onrust."