PSV deed het al tegen Juventus: 50x je inleg bij goal tegen Sporting Portugal!

PSV deed het al tegen Juventus: 50x je inleg bij goal tegen Sporting Portugal!

Vandaag om 08:00

ADVERTORIAL - PSV is uitstekend begonnen in de Eredivisie, maar moet nog wel de eerste punten pakken in de Champions League en treft dinsdagavond Sporting Portugal. De koploper van Portugal is bezig aan een soortgelijk seizoen als PSV, maar de Eindhovenaren spelen wel thuis. Pak 50x je inleg bij bookmaker Unibet als nieuwe speler wanneer PSV weet te scoren in het Philips Stadion! 

Zo werkt de actie van Unibet

- Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan
- Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting
- Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet
- Ga naar de wedstrijd PSV - Sporting Portugal en zet in op 'PSV scoort meer dan 0.5 doelpunten'
- De welkomstactie is voor spelers van 24 jaar en ouder
- De maximale inleg is €1, maar minder inzetten mag ook

Doelpuntenfestijn in Eindhoven

PSV is wederom bezig aan een imposante reeks in de Eredivisie met zeven overwinningen op rij en de ploeg van Peter Bosz is de enige club in Nederland zonder verliespunten. Met 25 goals is de doelpuntenmachine weer aangezet en zelfs bij een eventuele afwezigheid van Luuk de Jong staat een in topvorm verkerende Ricardo Pepi klaar. De Eindhovenaren speelden dit seizoen vier thuiswedstrijden en waren daarin veertien keer trefzeker. Zelfs in het uitduel met Juventus werd gescoord.

Met Johan Bakayoko en Malik Tillman op de flanken kan PSV het elke Europese verdediging lastig maken. Bakayoko is ook dit seizoen op dreef en gaf al de assist tegen Juventus. De speler met een geschatte marktwaarde van 45 miljoen euro zal er alles aan doen om op te vallen bij de absolute top. Tillman werd definitief overgenomen van Bayern München en de partnerschap lijkt tot dusver een schot in de roos: met vier doelpunten en een assist is de Amerikaan elke wedstrijd wel op een goede actie te betrappen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust