PSV gewaarschuwd voor 'Sporting-fenomeen'

PSV gewaarschuwd: 'Eén van de gevaarlijkste aanvallers die ik ooit heb gezien'

Vandaag om 16:53

Volgens Stan Valckx zal PSV zijn handen vol hebben aan Sporting-spits Viktor Gyökeres. Valckx waarschuwt PSV voor de Zweedse topspits en ziet Sporting als favoriet in het Champions League-duel.

"Vorig jaar was Sporting weer heel sterk en met hun spits Gyökeres hebben ze een fenomeen aan boord", begint Valckx tegenover het Eindhovens Dagblad. "Dat is er eentje die uit alle hoeken en standen kan scoren en die PSV heel goed in de gaten moet houden." De Zweed heeft alweer tien goals gemaakt in zeven wedstrijden in de Portugese competitie.

"Hij loopt een op een en is een van de gevaarlijkste aanvallers die ik ooit heb gezien. In 2021 heb ik alles geprobeerd om hem naar VVV te halen, maar is het net niet gelukt. Zijn potentieel was toen allang te zien", vervolgt Valckx. Gyökeres is momenteel de topscorer van de top zeven-competities van Europa.

Valckx voorziet een spectaculaire wedstrijd tussen PSV en Sporting. "Het is een hele zware loting, maar aan de andere kant heeft PSV ook genoeg te bieden. Het zijn twee ploegen die allebei de aanval zoeken en daarom kunnen er weleens veel goals vallen", besluit hij.