Mourinho zet laptop voor camera en krijgt gele kaart

Mourinho baart opzien: coach zet laptop voor camera en wordt gestraft door scheids

29 september om 22:34
Laatste update: 29 september om 22:41

José Mourinho was zo boos over de afgekeurde goal van Edin Džeko wegens buitenspel, dat hij een laptop voor de tv-camera plaatste om zijn gelijk te bewijzen. De trainer Fenerbahçe kreeg een gele prent voor de actie.

"Hij stond geen buitenspel", stelt Mourinho na afloop van het duel met Antalyaspor (0-2 winst) op de Turkse tv. "Als je vanuit onze positie naar de linksback kijkt, dan zie je dat Dzeko geen buitenspel staat." Mede dankzij een doelpunt van Dusan Tadic en een eigen goal van Thailisson Kelven won de Turkse topclub van Antalyaspor.

Dankzij de moeizame wedstrijd krijgt Mourinho kritische vragen over de vooruitgang van zijn team. Dit schietfc bij de Portugees in het verkeerde keelgat. "Elke wedstrijd komt dezelfde vraag terug. Straks op de persconferentie weer," reageert Mourinho kortaf. "Het enige dat ik hierover kan zeggen, is dat we harder moeten werken."

Donderdag staat het Europa League-duel met FC Twente op het programma voor Fenerbahçe. Om 21:00 uur wordt er in Enschede afgetrapt.