Van Hanegem hekelt uitspraken Ten Hag

Van Hanegem hekelt 'onzin' van Ten Hag: 'Ik zou het allemaal niet durven zeggen'

Vandaag om 20:51

Van Hanegem is verbaasd over de uitspraken van Erik ten Hag. In zijn column voor het Algemeen Dagblad stelt de oud-voetballer dat de trainer van Manchester United 'de gekste dingen blijft roepen'.

Van Hanegem beaamt dat FC Twente een knap punt pakte op Old Trafford, maar een 'voetbalwonder' vindt hij het allerminst. 'Manchester United is zo matig, je gelooft het gewoon niet. Dat bleek zondag ook weer tegen Spurs (0-3 nederlaag). Nog gekker is dat manager Erik ten Hag de vreemdste dingen blijft roepen. Van het geld dat hij mocht uitgeven om zijn elftal te versterken, krijgt een paard de hik. Maar hij heeft het maar over een jonge ploeg, jeugdige aankopen en dat ze nog in een proces of zoiets zitten', aldus De Kromme.

De voormalig voetballer van onder meer Feyenoord snapt niets van de uitspraken die Ten Hag doet. 'Ik zag een lijstje van het basiselftal tegen FC Twente, met de leeftijden: Onana (28), Mazraoui (26), Maguire (31), Martínez (26), Dalot (25), Ugarte (23), Fernandes (30), Eriksen (32), Diallo (22), Zirkzee (23) en Rashford (26). Dat was niet de B1 of zo, toch? Wat een gekkigheid allemaal. Ik zou het allemaal niet durven zeggen, die onzin. Ja, die Deense spits Rasmus Højlund viel nog in. Die is 21, maar wel 65 miljoen waard. Hoe kan het dat iemand bij zo'n grote club zo veel onzin mag blijven verkopen?'