Ajax op roze wolk na Europese topweek

Ajax lost vleugelprobleem op in Europa en treft volgende missie in Waalwijk

Vandaag om 13:45
Laatste update: om 14:00

ADVERTORIAL - Ajax rekende donderdag met imposante cijfers af met Besiktas in de Europa League en moet zondag weer eens ouderwets in Waalwijk optreden. Na de klinkende 4-0 zege op de Turkse club zal de ploeg van Francesco Farioli na een moeizame start met veel vertrouwen aan het duel beginnen. Bookmaker Unibet staat klaar met boosted odds voor de twee uitblinkers van donderdag!

Linksbuiten groeit door

Met het plotse vertrek van Steven Bergwijn stond Ajax aan het einde van de transferzomer ineens voor een lastig parket: Bertrand Traoré werd aangetrokken, maar op de linkerflank waren er maar weinig smaken. Naast Mika Godts moest er nog een vleugelspeler komen, maar deze arriveerde niet. De jonge Belg lijkt dit seizoen echter steeds beter in zijn vel te zitten en met twee treffers tegen Besiktas werd ook duidelijk dat de dreigende acties op de flank effectief waren.

Unibet pakt uit met een boosted odd voor Godts. Weet de linksbuiten te scoren of een assist te geven en vallen er net als donderdag minstens drie goals? Dan pak je een odd van 3.00! Vertrouw je meer in talent Kian Fitz-Jim, die de score opende tegen Besiktas? Daar staat een odd van maar liefst 6.75 voor klaar.

Ook Kenneth Taylor is bezig aan sterke weken in Amsterdam. De middenvelder lijkt al jarenlang mee te spelen in de hoofdstad, maar is nog altijd pas 22 jaar. Winnen de Amsterdammers en schiet Taylor op doel? Dan pak je 2.40 keer je inleg

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust