Ryan Gravenberch verrast na zwaarbevochten zege Liverpool

Gravenberch verrast na zwaarbevochten Liverpool-zege: 'Oh ja, staan we aan kop?'

28 september om 21:55

Ryan Gravenberch was er niet van op de hoogte dat Liverpool na de zege op Wolverhampton Wanderes koploper is in Engeland. De Nederlander maakte weer grote indruk in het lastige uitduel en lacht na de overwinning breeduit voor de camera's van Viaplay.

Liverpool wist zaterdag met 1-2 te winnen van Wolverhampton Wanderes en mag zich koploper van de Premier League noemen. Gravenberch stond de gehele wedstrijd op het veld en maakte wederom grote indruk. De middenvelder werd uiteindelijk verkozen tot man van de wedstrijd.

"Oh ja, staan we aan kop? Dat wist ik niet", lacht Gravenberch voor de camera's van Viaplay. "Dat voelt goed. Hopelijk kunnen we daar blijven. We wisten dat het een lastige wedstrijd zou worden en we hadden ook wat slordige momenten: we misten de focus in de eindfase. Uiteindelijk hebben we het goed gedaan en drie punten gepakt."

Gravenberch kon, zoals gewoonlijk dit seizoen, rekenen op een basisplek in de formatie van Arne Slot. "De trainer stelt mij op en dat geeft veel vertrouwen. Dat is het allerbelangrijkste. En ik laat het ook zien op het veld", verklaart de Oranje-international.