Feyenoord moet presteren in Nijmegen en bouwt op spits van acht miljoen

Feyenoord moet presteren in Nijmegen en bouwt op spits van acht miljoen

Vandaag om 14:30
Laatste update: om 15:18

ADVERTORIAL - Feyenoord heeft na een druk schema een volle week kunnen toewerken naar het duel met NEC in Nijmegen. De Rotterdammers moeten op de zaterdagavond drie punten pakken om de top nog bij te benen en rekenen op Ayase Ueda, die vorig weekend ook al toesloeg na het wegvallen van Santiago Gimenez. Unibet staat klaar voor deze heerlijke wedstrijd! 

Ueda bewees zich al en hoopt op meer

Het verlies van Feyenoord-spits Santiago Gimenez, die drie maanden in de lappenmand ligt, is een harde klap voor de Rotterdammers. Hoewel de Mexicaan voor zijn blessure wel eens in betere vorm heeft gestoken, is de goaltjesdief onvoorspelbaar genoeg om altijd het verschil te maken. Door het wegvallen van Gimenez mocht Ueda zich vorig weekend laten zien en was de Japanner goed voor een goal.

Met een goal en een assist in het huidige voetbalseizoen zal Ueda snel zijn doelpuntenbijdrage willen verhogen. Vallen er minstens drie goals en is Ueda goed voor een goal of assist? Dan pak je een verhoogde odd van 2.75! Ook Quinten Timber zal als aanvoerder zijn team op het sleeptouw moeten nemen. Een treffer van de middenvelder levert je een verhoogde odd van maar liefst 4.75 op! 

De laatste weken laat ook Igor Paixão zich steeds meer zien. De Braziliaan zorgt continu voor gevaar op de linkerkant en was al goed voor twee goals en twee assists in de eerste vijf wedstrijden van de Eredivisie. Schiet Paixão twee keer op doel en wint Feyenoord? Dan staat een odd van 4.25 voor je klaar! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust