Feyenoord-talent verbolgen na komst van Zerrouki

Feyenoord-talent verbolgen na komst van Zerrouki: 'Wat is dit nou?'

Vandaag om 20:55
Laatste update: om 21:16

Gjivai Zechiël was niet blij toen Feyenoord in mei van 2023 aan de haal ging met Ramiz Zerrouki. Eerstgenoemde vond dat hij op dat moment een kans in de hoofdmacht van de Rotterdamse club verdiende. 

Dat vertelt Melvin Boel vrijdag bij Rijnmond. Boel, inmiddels trainer van FC Dordrecht, werkte tot voor kort samen met Zechiël (en ook Antoni Milambo) bij het O21-elftal van Feyenoord. "Het zijn echt leuke jongens, die heel kritisch waren op de dingen die ze wilden verbeteren. Ze zeiden de afgelopen jaren ook weleens: wij zijn toch talentvol, wanneer maken wij die stap naar het eerste elftal?"

Vervolgens komt Boel met een voorbeeld. "Ik weet nog een aantal jaar geleden, dat Zechiël op zijn telefoon zag dat Zerrouki was aangetrokken. Toen zei hij: Wat is dit nou? Ik ben ook een goede speler. Dan moet je nog harder op de deur kloppen en je laten zien."

Dit seizoen klopt Zechiël steeds vaker en harder op de Feyenoord-deur. Trainer Brian Priske gaf hem al tijdens drie Eredivisie-wedstrijden speelminuten. 

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente en meer! (ft. Rens van Eijden)