'Sergio Ramos verrast en gaat mogelijk avontuur aan in Afrika'

'Opvallende transfer lonkt voor Sergio Ramos: Afrikaanse topclub wordt concreet'

Vandaag om 13:23

Sergio Ramos gaat mogelijk aan de slag in Egypte. De verdediger, die deze zomer afscheid nam van Sevilla, zou in beeld zijn bij Zamalek. Dat meldt AS.

Naar verluidt heeft Ramos nog geen concreet bod binnen van Zamalek. De topclub uit Egypte zou echter niet terugdeinzen van de salariseisen van de Spanjaard, die zou mikken op een maandsalaris van vijf ton. Voor Zamalek staat op vrijdagavond de wedstrijd tegen Al Ahli op het programma, in de strijd om de Afrikaanse supercup. De verwachting is dat er na deze wedstrijd meer vaart achter een mogelijke deal komt. Eerder werd Ramos al in verband gebracht met Gremio, Al-Orobah en San Diego.

Omar Zaalouk, die vaker bij deals van de Egyptische topclub betrokken is, meldt dat er spoedig verder zal worden gesproken. "Ik heb contact opgenomen met de zaakwaarnemers van Sergio en de speler heeft er geen bezwaar tegen om naar Egypte te komen. De financiële verschillen tussen de Spaanse verdediger en de club zijn niet zo groot. De gesprekken zijn nog niet voorbij, ze zijn gewoon uitgesteld tot na de Afrikaanse Super Cup of Nations."